Macska, kutya hamvasztás

KEGYELETI LEHETŐSÉGEK, KÖZÖS, VAGY EGYÉNI ÁLLAT HAMVASZTÁS

A főváros betonrengetegében sokaknak problémát okoz az elaltatott állat további sorsáról való gondoskodás. A kegyeleti szolgáltatás ezen probléma megoldására is azonnali alternatívákat kínál, segítséget nyújt Önnek a nehéz pillanatban.  Nem kell a váratlan helyzetben keresgélnie, telefonálgatnia, és a megoldásra várva órákat, éjszakákat együttöltenie már élettelen kedvencével. Kulturált körülmények között, azonnal megtörténik a kisállat elszállítása, és Ön átgondolhatja, és kitalálhatja milyen formában kíván emléket állítani kutyájának, macskájának. 

Közös állat hamvasztás, kívánság szerint egyedi emlékkel:

A végleges altatás után kedvencét azonnal elszállítjuk, és az állat egy-két napon belül, más elpusztult állatokkal együtt, közös hamvasztóba kerül. Innen már nem tudunk sajnos egyedi hamvakat szerezni, ha viszont mégis személyes emléket szeretne kedvencéről, (igény szerint az állat nevével feliratozott), lezárt urnát szállítunk Önnek házhoz, melybe a kisállat szőrét és bajszocskáit tesszük még a hamvasztás előtt.  

 

Egyéni kisállat hamvasztás:

A végleges altatás után kedvencét azonnal elszállítjuk, majd az állat egy hivatalos EU szabvány szerint engedélyezett kisállat krematóriumban, egyénileg kerül hamvasztásra. A hamvasztás után az állat hamvait lezárt urnában szállítjuk Önnek házhoz.