Rólunk irták-vélemény

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#7 - noridoki2015.03.27. 23:44

Szeretném megköszönni a már közösen elbúcsúztatott kiskedvencek, és magam nevében is a korrekt, emberséges gazdik szeretetteljes hozzáállását, kitartását, közös örömöket-fájdalmakat-nehézségeket végigkísért szeretetüket, és az utolsó percek fájó súlyos könnycseppeit!

#6 - fazekasszilvia2014.08.21. 19:51

Mai napon nagy fájdalmamra elérkezett az a pillanat hogy a15.5 éves skotjuhászomat elkellet altatni.Nagyon köszönöm a doktornőnek a szeretetteljes hozzáállást a kiskutyámhoz és hogy mélto modon eltudtunk bucsuzni tőle.Nagyon sajnálom hogy nem ismerhettem meg előbb mert Ő első találkozásra megállapitotta mi a kutyám baja.Sajnos nem lehetet megmenteni.Minden kutya gazdinak ajánlom a doktornőt aki korán reggel odajött hozzánk mikor mondtam szenved a kiskutyám segítsen.Nagyon köszönöm mégegyszer hogy kiskutyámmal szeretetteljesen bánt és ezt a nagyon nehéz pillanatot a kedvességével segitette.

#5 - Lovászné Szabó Mária2013.06.20. 12:00

Sajnos elérkezett a mi életünkben is az a szomorú pillanat, hogy el kell búcsúznunk szeretett kiskutyánktól. Szívből köszönöm a doktornőnek, hogy elfogadhatóbbá tette ezeket szívszorító perceket. Köszönöm a kedvességét, az állatok iránti szeretetét, és azt hogy a karjaim között tarthattam az utolsó percekben is az én szeretett Rudikámat.

#4 - N. Noémi2013.04.20. 22:17

Mint minden szerető gazdi, én is rettegtem ettől a szörnyű naptól...
A doktornő már a telefonban nagyon kedves volt, részletes tájékoztatást kaptunk mindenről, így lelkileg felkészülten tudtuk várni a búcsút.
Személyes kisugárzása, és a szeretet, amivel közeledett a mi Astinkhoz, elfogadhatóbbá tette számunkra ezeket a nehéz perceket.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, hogy itthon, méltó körülmények közt búcsúzhattunk!

#3 - K.I.2013.04.19. 03:35

Úgy érzem nekem is közeledik a " pillanat " , sajnos a fájó döntést meg kell hoznom.
Tetszett a doktornő hon lapján történt felvilágosítás. Úgy érzem, alapos tájékozódást, információt kaptam az állat kegyes elaltatásáról. Felkészülten fogom elviselni a " nehéz pillanatot".

#2 - G. Moni2012.11.30. 11:54

Nem lehet leírni, milyen fájdalom, ha idáig jut egy gazdi, de a Doktornő empátiája, kisugárzása és az itthoni légkör "elviselhetőbbé" teszi.

#1 - L. Andrea2012.05.29. 20:36

Nagyon empatikus, kedves doktornő, ünnepnap is gyorsan rendelkezésre állt. Nagyon köszönjük!
Mindenkinek szívből ajánljuk!